CCC服討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

暗黑波伊塔問題 入入黎

5 posters

向下

暗黑波伊塔問題 入入黎 Empty 暗黑波伊塔問題 入入黎

發表  賈斯汀 周二 五月 08, 2012 11:30 pm

個副有bug, 事實上個架設器有bug我都接受到,
只要唔影響到遊戲可玩性我都可以接受, 例如軍團公告, 我無咩所謂
但係連副本都有, 係咪應該考慮整下呢
可能gm你唔係fix bug既人, 但係都希望你可以研究下

賈斯汀

文章數 : 9
注冊日期 : 2012-05-04

回頂端 向下

暗黑波伊塔問題 入入黎 Empty 回復: 暗黑波伊塔問題 入入黎

發表  kuby789 周二 五月 08, 2012 11:31 pm

賈斯汀 寫到:個副有bug, 事實上個架設器有bug我都接受到,
只要唔影響到遊戲可玩性我都可以接受, 例如軍團公告, 我無咩所謂
但係連副本都有, 係咪應該考慮整下呢
可能gm你唔係fix bug既人, 但係都希望你可以研究下
其實我覺得咁撚樣真係唔撚掂
你連暗波都唔撚俾人入 點撚玩先
真係on99日日單機咩 基本副本 暗波你都搞唔好

copy返我係高登段野 clown

kuby789

文章數 : 14

回頂端 向下

暗黑波伊塔問題 入入黎 Empty 回復: 暗黑波伊塔問題 入入黎

發表  CC 周二 五月 08, 2012 11:52 pm

副本無問題WOR 你有無試過正常解任入? 無試過可唔可以唔好咁撚大聲話唔得?

CC
Admin

文章數 : 11

回頂端 向下

發表  kuby789 周三 五月 09, 2012 12:41 am

CC 寫到:副本無問題WOR 你有無試過正常解任入? 無試過可唔可以唔好咁撚大聲話唔得?
就係6條友都試撚過哂解哂任咁撚大聲喇緊係 冇反應呀大佬 Twisted Evil

kuby789

回頂端 向下

發表  kyou326 周三 五月 09, 2012 12:57 am

我帶住20粒龍族藍鱗片 同埋一個時空精髓石入到 唔知你又試過未呢 唔洗解任架喎

kyou326

文章數 : 7
注冊日期 : 2012-05-05

回頂端 向下

發表  kuby789 周三 五月 09, 2012 1:16 am

kyou326 寫到:我帶住20粒龍族藍鱗片 同埋一個時空精髓石入到 唔知你又試過未呢 唔洗解任架喎
入到? 唔係要解左任用一舊時間發動石入架咩 Question

kuby789

回頂端 向下

發表  kuby789 周三 五月 09, 2012 1:27 am

kuby789 寫到:
kyou326 寫到:我帶住20粒龍族藍鱗片 同埋一個時空精髓石入到 唔知你又試過未呢 唔洗解任架喎
入到? 唔係要解左任用一舊時間發動石入架咩 Question
屌...改撚左唔洗解任帶材料就入到就同人講喇

kuby789

回頂端 向下

發表  kyou326 周三 五月 09, 2012 1:28 am

我都係岩岩先知lol

kyou326

文章數 : 7
注冊日期 : 2012-05-05

回頂端 向下

發表  小徹 周三 五月 09, 2012 1:57 am

其實暗波我地真系解哂前置都入唔到-_-''''
但系都唔洗講哂粗口既~~~~~=]

小徹

文章數 : 8
注冊日期 : 2012-05-07

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章