CCC服討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團

3 posters

向下

[魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團  Empty [魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團

發表  kuby789 周三 五月 09, 2012 4:27 am

力量瑪拉巴塔
魔力瑪拉巴塔
毒物瑪拉巴塔
以上3隻王 解除左3個塔都係24小時無敵 無法打得到

精神感應控制器
近攻職業無法接近

軍團長亞努哈特
不時打到4分1就回100%血無法打

亞努哈特軍團根據地
入到去根據地 冇王出現

以上Bug由常春莊暗波小隊親身試出

kuby789

文章數 : 14
注冊日期 : 2012-05-04

回頂端 向下

[魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團  Empty 回復: [魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團

發表  CC 周三 五月 09, 2012 2:47 pm

我一陣再去試

CC
Admin

文章數 : 11

回頂端 向下

[魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團  Empty 回復: [魔族][試BUG]黑暗波伊塔敢死團

發表  Admin 周三 五月 09, 2012 2:53 pm

kuby789 寫到:力量瑪拉巴塔
魔力瑪拉巴塔
毒物瑪拉巴塔

精神感應控制器
近攻職業無法接近

軍團長亞努哈特

亞努哈特軍團根據地
入到去根據地 冇王出現

呢個bug 未fix之前我想講fix到機會不大,
但我地有其他方法,治標不治本,但我地只可以做到咁
將隻野會掉的裝放入商城,商城點最終係用錢打指令去換
反正都會開放其他立雜野,會一次過放晒入去

Admin
Admin

文章數 : 43

http://aiondnsnoip.forum888.com

回頂端 向下

發表  Admin 周三 五月 09, 2012 3:03 pm

Admin 寫到:
魔力瑪拉巴塔
毒物瑪拉巴塔

精神感應控制器
近攻職業無法接近

軍團長亞努哈特

亞努哈特軍團根據地
入到去根據地 冇王出現

用深淵點換
個command仲搵緊
已經開放左呢個指令,但唔知打咩換
兌換率未改,開放左用指令會disable

Admin
Admin

http://aiondnsnoip.forum888.com

回頂端 向下

發表  kuby789 周三 五月 09, 2012 6:12 pm

Admin 寫到:
Admin 寫到:
魔力瑪拉巴塔
毒物瑪拉巴塔

精神感應控制器
近攻職業無法接近

軍團長亞努哈特

亞努哈特軍團根據地
入到去根據地 冇王出現

用深淵點換
個command仲搵緊
咁你知唔知以上既怪會出咩裝...洗唔洗我COPY一次俾你

kuby789

文章數 : 14

回頂端 向下

發表  Admin 周三 五月 09, 2012 6:16 pm

kuby789 寫到:
Admin 寫到:
Admin 寫到:
魔力瑪拉巴塔
毒物瑪拉巴塔

精神感應控制器
近攻職業無法接近

軍團長亞努哈特

亞努哈特軍團根據地
入到去根據地 冇王出現

用深淵點換
個command仲搵緊
咁你知唔知以上既怪會出咩裝...洗唔洗我COPY一次俾你
你提供埋會最好,我一陣開個新post
有好多人有問題,講清楚先

Admin
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章