CCC服討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~

4 posters

向下

其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~ Empty 其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~

發表  小徹 周一 五月 07, 2012 12:57 am

第一, 深層噴裝噴泥噴去都系果幾件
第二, 你認為而家深層既怪夠唔夠兩個種族打==?系唔系要擴展到其他地區開怪都有?例如龍區
第三, 收集情報試煉 波維斯失左蹤~搞到我而家卡左一半唔上唔落~其他npc唔知~唔該check真d

小徹

文章數 : 8
注冊日期 : 2012-05-07

回頂端 向下

其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~ Empty 回復: 其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~

發表  Admin 周一 五月 07, 2012 6:59 pm

小徹 寫到:第一, 深層噴裝噴泥噴去都系果幾件
第二, 你認為而家深層既怪夠唔夠兩個種族打==?系唔系要擴展到其他地區開怪都有?例如龍區
第三, 收集情報試煉 波維斯失左蹤~搞到我而家卡左一半唔上唔落~其他npc唔知~唔該check真d
首先你要明白個架設器係免費,好多野都唔係我地想fix就fix到
我地都知道有呢d問題但係冇辦法

第一呢個問題已經有諗住要搞,你要明白我地一樣有難處
發現問題好容易,搞先係難題,HOST果邊有講過你一改就要成個DATA庫改,如果有咩差錯
會全部怪都唔掉裝…目前諗到係將深層有問題的裝放商城,但點樣獲得都係問題

第二GAME問題你等HOST答你
第三任務問題之前講左架設器未必完善,真係要完善果D講緊要俾錢
我地只可以改到SETTING上的問題
其他野完全唔係我地控制到
最近天族太多魔族太少人,呢D野我地就可以想辦法控制

Admin
Admin

文章數 : 43
注冊日期 : 2012-05-04

http://aiondnsnoip.forum888.com

回頂端 向下

其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~ Empty 回復: 其實仲有好多野都唔得,請問有冇去整過下呢~_~

發表  Admin 周一 五月 07, 2012 7:20 pm

另外第二個問題比較主觀性,睇下有冇其他玩家討論
因為都係按照官服,d怪數量應該都係同官服一樣
如果純粹個別玩家主觀認為少,咁係唔會改的

但如果係架設器本身有問題的話,會睇下點樣增加怪物數量,應該係有呢行rule

Admin
Admin

http://aiondnsnoip.forum888.com

回頂端 向下

發表  小徹 周一 五月 07, 2012 8:47 pm

好開心你咁有心回覆T_T 我想問多樣系~我提出果個任務既問題系唔系個幾個npc都唔會依時間出?既然系咁可唔可以set做果幾個npc集中系一個地區??或者系....有冇其他解決辦法直接完左個任佢-_-''因為卡住系度都唔系辦法-_-''而且而家暫時泥講都系得果個任務可以比50lv以上玩家(特別系皮甲裝)拎哂全金裝...囧'' thx!

小徹

回頂端 向下

發表  傷風駱駝 周一 五月 07, 2012 9:32 pm

頂你真係成個大爺咁款 Surprised

傷風駱駝

文章數 : 2

回頂端 向下

發表  Admin 周一 五月 07, 2012 11:11 pm

小徹 寫到:好開心你咁有心回覆T_T 我想問多樣系~我提出果個任務既問題系唔系個幾個npc都唔會依時間出?既然系咁可唔可以set做果幾個npc集中系一個地區??或者系....有冇其他解決辦法直接完左個任佢-_-''因為卡住系度都唔系辦法-_-''而且而家暫時泥講都系得果個任務可以比50lv以上玩家(特別系皮甲裝)拎哂全金裝...囧'' thx!
game問題要等host答你

Admin
Admin

回頂端 向下

發表  CC 周一 五月 07, 2012 11:23 pm

小徹 寫到:第一, 深層噴裝噴泥噴去都系果幾件

頭1,2點~世界D王係會出裝的,你自己去打裝都得,一係你係上層打一套40LV 裝沖佢+15 唔係咩都唔試就話唔得,你咁講不如改新手村就出一套55LV橙比你仲好?
第3點個NPC 係果到條路後小小,你自己搵下,上網攻略錯的,搵清楚D QQ~

CC
Admin

文章數 : 11

回頂端 向下

發表  小徹 周二 五月 08, 2012 1:44 am

第3點已解決QQ~
第一二點只系提提意見同埋集合咁多位既問題先提出的=3=大大又唔洗咁激動既~加上而家系深層都開始見到其他金色既曙光*0*!
見你地辛苦了~^^

小徹

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章