CCC服討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

關於新增商城物品的建議

3 posters

向下

關於新增商城物品的建議 Empty 關於新增商城物品的建議

發表  kyou326 周三 五月 09, 2012 6:16 pm

希望可以提供一個拎金勛章既方法俾我地換千夫長........

kyou326

文章數 : 7
注冊日期 : 2012-05-05

回頂端 向下

關於新增商城物品的建議 Empty 回復: 關於新增商城物品的建議

發表  Admin 周五 五月 11, 2012 11:34 pm

kyou326 寫到:希望可以提供一個拎金勛章既方法俾我地換千夫長........
我諗HOST miss左你個topic
早前我有問過
金勛章係要塞戰獎勵黎
如果要開放即係都係放入商城
我諗而家唔係太多人玩,都好難攻到要塞
放入商城應該有得諗
但兌換率方面有冇人提供意見?如果要我放我九成都係放到天價
等人討論
與其係咁不如問左你地先

Admin
Admin

文章數 : 43
注冊日期 : 2012-05-04

http://aiondnsnoip.forum888.com

回頂端 向下

關於新增商城物品的建議 Empty 回復: 關於新增商城物品的建議

發表  kyou326 周五 五月 11, 2012 11:58 pm

一係咁 HOST咪諗住買新架設器既 咁到時你地效一效D要塞神將既血量可以俾我地用2-3小隊既人打落來 咁好似好過放商城

kyou326

回頂端 向下

發表  Admin 周六 五月 12, 2012 1:32 am

kyou326 寫到:一係咁 HOST咪諗住買新架設器既 咁到時你地效一效D要塞神將既血量可以俾我地用2-3小隊既人打落來 咁好似好過放商城
個plan可能有變,我又copy番高登先

最大問題目前反而係就算俾錢買…
但竟然冇晒開發組?
同人測試果D我諗可以ingore,因為有bug上黎冇技術去support
中文version黎計,最新就係aionchs呢個架設器
如果唔計鬼佬version就可以咁講(強調鬼佬係因為有俄羅斯,德國version,果d真係咪搞)
而呢個aionchs最新亦只係去到上年年尾就停左開發同更新
即係話基本上唔可能會有私服行到去3.0,就算有,都只可能係自己開發
我自己睇就呢個開發者係冇開放源碼,即係亦唔可能自己開發到

而家我地遇到的問題相信係其他私服一樣應該會有,
即係睇黎想換都冇得換個架設器…

而家要睇下可以點做先

Admin
Admin

http://aiondnsnoip.forum888.com

回頂端 向下

發表  kyou326 周六 五月 12, 2012 3:54 am

咁我只可以同你講聲加油同埋支持你地 Smile

kyou326

回頂端 向下

發表  百步穿楊 周六 五月 12, 2012 4:40 am

Admin 寫到:
kyou326 寫到:一係咁 HOST咪諗住買新架設器既 咁到時你地效一效D要塞神將既血量可以俾我地用2-3小隊既人打落來 咁好似好過放商城

但竟然冇晒開發組?
同人測試果D我諗可以ingore,因為有bug上黎冇技術去support
如果唔計鬼佬version就可以咁講(強調鬼佬係因為有俄羅斯,德國version,果d真係咪搞)
即係話基本上唔可能會有私服行到去3.0,就算有,都只可能係自己開發

而家要睇下可以點做先

我見到有人po出黎話就快更新3.0波,不過當然我唔知佢係咪吹水or宣傳手法

百步穿楊

文章數 : 3
注冊日期 : 2012-05-10

回頂端 向下

發表  百步穿楊 周六 五月 12, 2012 4:42 am

百步穿楊 寫到:
Admin 寫到:

但竟然冇晒開發組?

而家要睇下可以點做先

我見到有人po出黎話就快更新3.0波,不過當然我唔知佢係咪吹水or宣傳手法

陸私服出左3.1,最新見到

百步穿楊

文章數 : 3
注冊日期 : 2012-05-10

回頂端 向下

發表  Admin 周日 五月 13, 2012 9:26 pm

百步穿楊 寫到:
百步穿楊 寫到:
Admin 寫到:

但竟然冇晒開發組?

而家要睇下可以點做先

陸私服出左3.1,最新見到
有冇網址?我試下入下同個GM溝通下
以我所知d架設器都冇再開發

Admin
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章